Terapie

Noi suntem adepți ai tratamentului mini-invaziv și contemporan de tratament al cariei dentare. Funcționalitatea și estetica sînt scopurile noastre de bază în procesul tratării dinților. Toate materialele compozite utilizate sînt de înaltă calitate, sunt rezistente și bio-compatibile.

Restaurarea estetică

Restaurarea estetică se potrivește precum și pentru dinții care abia sunt afectați de carie, cum și pentru acei foarte distruși de carie. Cu materialele compozite poate fi restabilit atât smalțul, cât și dentina.

Restaurarea este compusă din două sau trei straturi materiale compozite, lipite de suprafața dintelui. Toate manipulările se vor petrece nemijlocit în cavitatea bucală. Nu există proceduri de laborator, ceea ce economisește timpul în mod considerabil.

Experiența noastră multi-anuală arată, că termenul servirii lucrărilor privind restaurarea estetică de către un stomatolog de înaltă calitate și utilizare a materialelor compozite poate atinge până la 10 ani și mai mult. Cu toate acestea culoarea dinților restabiliți nu se schimbă cu trecerea timpului.

Obturația dentară

În centrul de medicină dentară,cel mai frecvent tratament prin care se repară lipsa de substanța din structura dintelui și rededa morfologia inițiala a dinților este obturația dentară(plomba). După înlăturarea țesutului afectat de carie, cavitatea dentară rămâne deschisă. Cea mai rapidă și mai corectă soluție în așa caz este plomba dentară.

Compozitele dentare constituie materialele cele mai des utilizate în practica stomatologică. Aceste materiale posedă o estetică perfectă și posedă o rezistență deosebită. Procedura de plombare se efectuează pe loc și imediat. Culorile pot fi alese din cele mai variate nuanțe.

Noi neapărat vom alege nuanța individuală anume pentru dumneavoastră!