+373 69 105 848

info@saniodent.md

+373 69 105 848

info@saniodent.md

Terapie

Noi suntem adepți ai tratamentului mini-invaziv și contemporan de tratament al cariei dentare. Funcționalitatea și estetica sînt scopurile noastre de bază în procesul tratării dinților. Toate materialele compozite utilizate sînt de înaltă calitate, sunt rezistente și bio-compatibile.

Restaurarea estetică

Restaurarea estetică se potrivește precum și pentru dinții care abia sunt afectați de carie, cum și pentru acei foarte distruși de carie. Cu materialele compozite poate fi restabilit atât smalțul, cât și dentina.

Restaurarea este compusă din două sau trei straturi materiale compozite, lipite de suprafața dintelui. Toate manipulările se vor petrece nemijlocit în cavitatea bucală. Nu există proceduri de laborator, ceea ce economisește timpul în mod considerabil.

Experiența noastră multi-anuală arată, că termenul servirii lucrărilor privind restaurarea estetică de către un stomatolog de înaltă calitate și utilizare a materialelor compozite poate atinge până la 10 ani și mai mult. Cu toate acestea culoarea dinților restabiliți nu se schimbă cu trecerea timpului.

Obturația dentară

În centrul de medicină dentară,cel mai frecvent tratament prin care se repară lipsa de substanța din structura dintelui și rededa morfologia inițiala a dinților este obturația dentară(plomba). După înlăturarea țesutului afectat de carie, cavitatea dentară rămâne deschisă. Cea mai rapidă și mai corectă soluție în așa caz este plomba dentară.

Compozitele dentare constituie materialele cele mai des utilizate în practica stomatologică. Aceste materiale posedă o estetică perfectă și posedă o rezistență deosebită. Procedura de plombare se efectuează pe loc și imediat. Culorile pot fi alese din cele mai variate nuanțe.

Noi neapărat vom alege nuanța individuală anume pentru dumneavoastră!

Noi garantăm

Medici experți

Implanturile dentare trebuie instalate doar de către medicii stomatologi de înaltă calificare. În clinica noastră, implanturile sunt efectuate de către un chirurg de cea mai înaltă categorie, cu experiență profesională în stomatologie de peste 37 de ani.

Profesionalism

Planificarea de către experți a efectuării procedurii de implantare, selecția individuală a componentelor, pregătirea minuțioasă oferă o rată de succes și o implantare dentară pe termen lung de peste 98%.

Proceduri fără durere

Echipa noastră asigură implantarea dentară fără durere în condiții confortabile. Selectăm metode eficiente de ameliorare a durerii, fără consecințe pentru organism, cu recuperare rapidă.

Eliminarea infecției

Locul de implantare este examinat cu atenție pentru a elimina focarele de inflamație cauzate de infecție sau materialul de umplutură care a căzut adânc în gingii ca urmare a lucrului neglijent al altor specialiști.

Refacerea osoasă

Restabilim osul artificial, folosind materiale osoase pentru reconstrucția osului alveolar. Medicii noștri restabilesc țesutul osos în proporție de 99%, crescând capacitatea de integrare a implantului în os. Nu recomandăm amânarea implantării mai mult de șase luni pentru o stabilizare mai naturală a implantului în os.

Evaluarea riscurilor

Folosim implanturi dentare ale acelor producători, care sunt potrivite pentru toate tipurile de țesut osos, reducând la minimum riscul de respingere, dovedit peste mulți ani de experiență. Determinarea individuală a formei, dimensiunii implantului, calculul tridimensional al celei mai avantajoase și corecte locații ale implantului dentar în os.

Stabilizarea implanturilor

Efectuăm pregătirea ortodontică pentru implantare dentară - stabilizarea mușcăturii, factorul de presiune incorectă este exclus, datorită căreia implantul formează o legătură strânsă cu osul.

Asistență și garanție

Dacă nu sunt îndeplinite toate condițiile necesare pentru implantare, implantul dentar nu are șanse să se fixeze corect în maxilar și este respins. Astfel, oferim o garanție a calității.

Avantajele noastre

Un avantaj unic al clinicii stomatologice SANIODENT este performanța de succes și de înaltă calitate a operațiilor complexe de recuperare în domeniul chirurgiei maxilo-faciale.

Echipamente moderne

Clinica noastră este echipată cu aparataj medical exclusiv avansat.

Tratament de calitate

Aici veți întîlni stomatologi profesioniști, care sunt mereu în căutarea soluțiilor simple și eficiente pentru orice problemă.

Spațiu confortabil

Condițiile confortabile din clinică te fac să te relaxezi.

Preț corect

Prețurile noastre vă vor surprinde plăcut. Se încadrează în categoria prețurilor medii accesibile pentru serviciile stomatologice.

Consultație gratuită

Nu ne grăbim să luăm bani și considerăm corect ca mai întâi să efectuăm o consultație.

Asigurarea calității

Datorită nivelului ridicat de cunoștințe, profesionalism și experiență ale medicilor noștri.

Preţuri şi servicii

Denumirea investigației/manoperei Tarif,lei
Consultatie 1 200
Intocmirea planului de tratament 1 250
Anestezie locala, loco-regionala 1ml 250
Ortopantomografie 1 500
Tomografie computerizata 3D 1 1000
Radioviziografie 1 250

Tratament Terapeutic

Inlaturarea plombei 1 suprafata 200
Prepararea cavitatii carioase 1 suprafata 400
Aplicarea coferdam 1 pelicula 300
Sigilarea fisurilor 1 suprafata 750
Aplicatii cu lac fluorat 1 suprafata 150
Obturatie cu material Tetric Evo Ceram dinte lateral 1 caviatate 750-1000
Obturatie cu material Ceramix dinte lateral 1 caviatate 850-1000
Restaurare estetica dinte frontal 1 restaurare 1000-1200
Fateta din compozit 1 fateta 1500
Inalbire dentara 1 arcada 2000
Obturatie curativa cu Calcimol 1 cavitate 150
Obturatie izolatorie cu Ionosit 1 cavitate 150
Restaurare dinte frontal, lateral cu pivot 1 pivot 550

Profilaxie

Detartraj cu ultrasunete 2 arcade 850
Igienizare cu Airflow 2 arcade 850
Plasmolifting 1 procedura 1000

Endodontie

Prelucrarea mecanica si medicamentoasa a canalului radicular 1 canal 700
Tratamentul medicamentos al periodontitei 1 canal 700
Retratarea canalului radicular 1 canal 850-1000
Obturatie medicamentoasa cu calciu a canalului radicular 1 canal 450
Obturatia definitiva a canalului radicular 1 canal 700
Call Now Button