+373 69 105 848

info@saniodent.md

+373 69 105 848

info@saniodent.md

Servicii

Servicii stomatologice

IMPLANTARE

Cea mai bună solutie pentru a suplini un dinte absent o constituie implantul dentar. Această procedură în mod sigur și calitativ va restabili integritatea arcadei dentare, și va preveni atrofierea osului maxilar.

FAȚETE

Frumusețea, confortul, îmbunătățirea calității vieții, siguranței în sine – toate acestea sunt rezultatul fațetelor dentare.Realizate din zircoiniu ori ceramică, ele înclocuiesc stratul exterior al dinților.Dacă doriți o transformare de vedetă a zâmbetului dumneavoastră,fațetele dentare sunt soluția perfectă!

PROTEZAREA

Pierderea dinților a încetat să mai fie o problemă în zilele noastre. Cu ajutorul protezării noi vom restabili sau vom înlocui dinții distruși complet, cu construcții speciale – proteze dentare. Ele pot fi atât detașabile, cât și fixate.

STOMATOLOGIA COSMETICĂ

Dinții sănătoși trebuie să fie frumoși. Procedurile estetice, cum ar fi: corectarea mușcăturii, restabilirea culorii și formei, înălbirea, reconstrucția și înfrumusețarea dinților, se bucură de mare cerere la pacienții noștri.

PUNȚILE DIN CERAMICA

Punțile din ceramică dentară sunt cea mai bună și avantajoasă alegere în cazul absenței unuia sau câtorva dinți.Aceste lucrări cu certitudine asigură un confort masticator si estetic la cel mai înalt nivel.

COROANE DIN ZIRCONIU

Coroana din zirconiu este cea mai potrivită dacă vă doriți un zîmbet ideal,fiind ultima tehnologie în materie de estetică dentară.Totodată,zirconiul constituie unul din cele mai rezistente și durabile materiale.

Call Now Button