Dintr-o varietate de opțiuni, întotdeauna vom prefera superlativele. Nimeni nu s-ar mulțumi cu ceva satisfăcător când ar putea alege premium. În căutarea serviciilor dentare de top, există anumite criterii care fac diferența intre o clinică  stomatologică modernă, ce utilizează tehnologii noi și stomatologia anilor 2000, bazată pe eugenol. Noi dorim să aducem în atenția dumneavoastră care sunt criteriile principale de identificare a cabinetelor stomatologice moderne. Întrucât avem certitudinea calității serviciilor noastre, vom exemplifica fiecare criteriu.

Tratamente eficiente, tehnologii moderne, echipă de specialiști

O clinică stomatologica de încredere la care pacienții apelează frecvent pentru orice tratament dentar este o clinică care, pe lângă pregatirea specialistilor, oferă accesul la tehnologii de ultimă generație. Iată o parte din tratamentele pe care le poți regăsi în clinica stomatologică Saniodent din Chișinău:

Implantologie – anxietatea și insecuritățile provocate de un dinte lipsă vor dispărea odată cu acest tratament. Această soluție modernă este tratamentul ideal pentru astfel de probleme dentare.

Estetică Dentară – punem preț pe aspectul zâmbetului tău. Datorită tratamentelor noastre, orice transformare este posibilă, pentru a reda zâmbetul frumos și natural.

Ortodonție – Dacă dinții tăi sunt strâmbi, nealiniați corect sau îți dorești să corectezi mușcătura greșită, un medic specialist în Ortodonție îți poate oferi soluții personalizate.

Parodontologie – boala parodontală este cauza principală a pierderii dinților. Din acest motiv, am elaborat  pentru pacienții noștri un tratament eficient, individualizat în funcție de forma clinică

Endodonție – Tratarea infecțiilor și construirea bazelor pentru tratament protetic se realizează în cabinetul nostru de către specialiști endodonți.

Chirurgie orală – În cazul în care tratamentul endodontic nu este realizabil, pentru salvarea dintelui se pot utiliza metode chirurgicale.

Profilaxie – întotdeauna am promovat profilaxia drept tratamentul obligatoriu pentru dantura noastră. Prevenția este soluția ideală. Igienizarea în cabinetul nostru implică 4 proceduri (detartraj, periaj profesional, air-flow, fluorizare) fiecare cu un rol bine stabilit pentru prevenirea afecțiunilor dentare.

Serviciile oferite de clinica stomatologică Saniodent se  înscriu în grila premium a tratamentelor dentare nu doar datorită echipei de specialiști și a varietății de soluții ci și datorită tehnologiei moderne. De la tomografie computerizată la laborator propriu de tehnica dentară ultra modern garantează un diagnostic rapid și corect, tratament minim invaziv, confort sporit și o rată minimă de eșec. Pentru a beneficia de serviciile noastre și de oferte acestei veri, programează acum o consultație!

Articolul precedentSanioDent: 27 de ani printre lideri
Articolul următorBruxism: Îți deteriorezi dinții în timp ce dormi?