+373 69 105 848

info@saniodent.md

+373 69 105 848

info@saniodent.md

Implantologie

În prezent, posibilitățile stomatologiei sunt în continuă creștere. Datorită abordărilor moderne de rezolvare a problemelor dentare, veți scăpa de complexe, probleme de vorbire, riscul de a dezvolta patologii ale tractului gastro-intestinal și veți putea duce un stil de viață obișnuit. Dinții artificiali de pe implanturi arată și „funcționează” ca și cei naturali. Datorită titanului de înaltă calitate, implantul dentar este compatibil cu corpul nostru. Alegerea unui specialist pentru inserarea implantului va determina succesul longevității acestuia și serviciul pe termen lung.

Alegându-ne pe noi, pacienții primesc un implant inserat de cea mai înaltă calitate, evită cheltuieli semnificative pentru refacerea lucrărilor nereușite și tratarea posibilelor complicații ulterioare. Deci, un pas dificil și responsabil spre o recuperare eficientă. Integrarea implanturilor în corp se realizează prin procesul de osteointegrare, prin care implanturile dentare formează o legătură strânsă cu mandibula. Astfel, osteointegrarea durează de la 6 la 12 luni.

Noi garantăm

Medici experți

Implanturile dentare trebuie instalate doar de către medicii stomatologi de înaltă calificare. În clinica noastră, implanturile sunt efectuate de către un chirurg de cea mai înaltă categorie, cu experiență profesională în stomatologie de peste 37 de ani.

Profesionalism

Planificarea de către experți a efectuării procedurii de implantare, selecția individuală a componentelor, pregătirea minuțioasă oferă o rată de succes și o implantare dentară pe termen lung de peste 98%.

Proceduri fără durere

Echipa noastră asigură implantarea dentară fără durere în condiții confortabile. Selectăm metode eficiente de ameliorare a durerii, fără consecințe pentru organism, cu recuperare rapidă.

Eliminarea infecției

Locul de implantare este examinat cu atenție pentru a elimina focarele de inflamație cauzate de infecție sau materialul de umplutură care a căzut adânc în gingii ca urmare a lucrului neglijent al altor specialiști.

Refacerea osoasă

Restabilim osul artificial, folosind materiale osoase pentru reconstrucția osului alveolar. Medicii noștri restabilesc țesutul osos în proporție de 99%, crescând capacitatea de integrare a implantului în os. Nu recomandăm amânarea implantării mai mult de șase luni pentru o stabilizare mai naturală a implantului în os.

Evaluarea riscurilor

Folosim implanturi dentare ale acelor producători, care sunt potrivite pentru toate tipurile de țesut osos, reducând la minimum riscul de respingere, dovedit peste mulți ani de experiență. Determinarea individuală a formei, dimensiunii implantului, calculul tridimensional al celei mai avantajoase și corecte locații ale implantului dentar în os.

Stabilizarea implanturilor

Efectuăm pregătirea ortodontică pentru implantare dentară - stabilizarea mușcăturii, factorul de presiune incorectă este exclus, datorită căreia implantul formează o legătură strânsă cu osul.

Asistență și garanție

Dacă nu sunt îndeplinite toate condițiile necesare pentru implantare, implantul dentar nu are șanse să se fixeze corect în maxilar și este respins. Astfel, oferim o garanție a calității.

Avantajele noastre

Un avantaj unic al clinicii stomatologice SANIODENT este performanța de succes și de înaltă calitate a operațiilor complexe de recuperare în domeniul chirurgiei maxilo-faciale.

Echipamente moderne

Clinica noastră este echipată cu aparataj medical exclusiv avansat.

Tratament de calitate

Aici veți întîlni stomatologi profesioniști, care sunt mereu în căutarea soluțiilor simple și eficiente pentru orice problemă.

Spațiu confortabil

Condițiile confortabile din clinică te fac să te relaxezi.

Preț corect

Prețurile noastre vă vor surprinde plăcut. Se încadrează în categoria prețurilor medii accesibile pentru serviciile stomatologice.

Consultație gratuită

Nu ne grăbim să luăm bani și considerăm corect ca mai întâi să efectuăm o consultație.

Asigurarea calității

Datorită nivelului ridicat de cunoștințe, profesionalism și experiență ale medicilor noștri.

Etapele implantării

 • Contactarea clinicii

  Etapa 1

 • Tratamentul

  Etapa 4

 • Consultația

  Etapa 2

 • Planul de tratament

  Etapa 3

Prețurile serviciilor de implantare

DENUMIREA SERVICIILOR PREȚUL, lei
Implant dentar ALPHA-BIO (Israel) 1 implant 5000
Implant dentar BIOTEC (Germania) 1 implant 5000
Implant dentar MEGAGEN Anyridge (Coreea de Sud) 1 implant 8000
Instalarea implantului 1 unitate 500
Augmentare osoasă 1 unitate 4000
Sinus-lifting deschis 1 unitate 7000
Sinus-lifting închis 1 unitate 2000
Call Now Button