+373 69 105 848

info@saniodent.md

+373 69 105 848

info@saniodent.md

Cum lucrează

1

Pregătirile pentru călătoria cu scopul turismului dentar

Înainte de a pleca într-o călătorie pentru a primi un tratament stomatologic, trebuie să vă pregătiți minuțios. Și anume: determinarea stării sănătății și tipul asistenței medicale ce doriți să o primiți. Conform statisticilor, Republica Moldova este una dintre țările de frunte în domeniul serviciilor de turism dentar din Europa. Prin urmare, o călătorie în Moldova va fi cea mai corectă și mai sigură decizie pentru dvs. atunci când alegeți direcția turismului dentar. În primul rând, vă recomandăm să consultați furnizorul de servicii medicale pentru a vă asigura că starea dumneavoastră de sănătate este potrivită pentru călătorie și pentru a primi tratamentul ales. În mod convenabil, nu aveți nevoie de viză pentru a intra în Moldova și aveți nevoie doar de pașaport. În primul rând, trebuie să vă asigurați că pașaportul nu expiră în mai puțin de trei luni la data intrării în Moldova.

2

Primul contact, cunoașterea clinicii noastre, precum și o ofertă preliminară a planului dumneavoastră de tratament

Înainte de a începe consultația, trebuie să efectuați o radiografie panoramică sau o tomografie computerizată 3D și să ne trimiteți rezultatele folosind formularul nostru de contact. Suplimentar este necesar să indicați datele de contact, să descrieți problema și să indicați preferințele de tratament. Pentru ca medicii și stomatologii noștri să vă poată răspunde la întrebări, trebuie să ne trimiteți informațiile de mai sus, contactând oricare dintre metodele disponibile enumerate pe pagina de contact. Vă putem trimite o ofertă preliminară pentru planul de tratament prin e-mail, pe baza informațiilor pe care ni le-ați furnizat și toate acestea fără nicio obligație sau plată din partea dvs. Trebuie doar să completați formularul nostru de cerere online, unde ne puteți lăsa cerințele și dorințele dvs. de bază.

3

Pregătirea planului dumneavoastră individual de tratament și a primei dumneavoastră călătorii

De îndată ce decideți să veniți în Moldova, vom începe să vă organizăm întreaga călătorie, care are loc, de obicei, după cum urmează:

  • Vom rezerva datele pentru vizitele dumneavoastră la clinica pentru momentul sosirii dumneavoastră.
  • Veți rezerva un bilet de avion la un preț bun - vă putem ajuta în acest proces, dacă este necesar
  • Vom rezerva șederea la unul dintre hotelurile partenere, dacă acestea se vor potrivi cerințelor dumneavoastră
  • Noi vă vom întâlni pe aeroportul din Chișinău pentru a vă escorta la locul de reședință cu transportul nostru, apoi la clinica stomatologică.
  • Vă vom oferi un traducător care vă va oferi posibilitatea să comunicati liber cu stomatologul dumneavoastră
  • Vă oferim asistență și ajutor pe toată durata șederii dumneavoastră în cazul oricăror probleme ce pot apărea
  • Vă vom vonduce la aeroport în ziua de plecare.

Prima etapă, întotdeauna, o constituie examinarea detaliată efectuată în Chișinău. Echipa noastra medicala va verifica starea generală a organismului și starea dinților și a maxilarelor dumneavoastră. Apoi specialiștii noștri vor întocmi un plan de tratament special pentru dumneavoastră, care de obicei corespunde evaluării preliminare pe care ați primit-o anterior. În acest moment, mai aveți ocazia să vă schimbați planul propus de tratament.

4

Tratament conform planului aprobat la prețuri accesibile Chișinău, Republica Moldova

Medicii noștri vor efectua toate serviciile stomatologice în conformitate cu planul tratamentului stabilit. Este posibil să fie nevoie să veniți de mai multe ori pentru procedurile de finalizare ale tratamentului planificat. Fiecare călătorie la Chișinău va fi organizată așa cum este descris mai sus.

5

Întoarcerea acasă, monitorizarea ulterioara și îngrijirea dentara la domiciliu

După șederea dvs. și tratamentul stomatologic efectuat în clinica noastră, vă vom oferi sfaturi despre cum să mențineți corect starea dinților și vă vom explica regulile pe care trebuie să le urmați pentru a menține igiena orală. De asemenea, vă vom oferi un certificat de garanție pentru serviciile noastre. Împreună vom elabora un plan de onitorizare a sănătății dentare. Vă putem aminti datele când trebuie să întreprindeți o măsură oarecare, de exemplu, când se apropie timpul pentru următoarea examinare. Dacă ați optat pentru implanturi dentare, vă vom elibera un pașaport pentru implant dentar care conține toate informațiile despre implanturile dvs.