+373 69 105 848

info@saniodent.md

+373 69 105 848

info@saniodent.md

Despre clinica

Centrul Stomatologic SanioDent – este înainte de toate o echipă de profesioniști ai lucrului său. Specialiștii noștri deja de mai bine de 25 de ani prestează servicii de înaltă calitate și creează o atmosferă comodă, ar fi posibil de spus, chiar și o atmosferă familiară pentru pacienți. În clinica noastră veți găsi absolut toate tipurile de servicii stomatologice, începând cu profilaxia cariei dentare, implantare și finisând cu procedurile estetice. În lucrul cu pacienții suntem ghidați de valori cum ar fi respectul, onestitatea, loialitatea și profesionalismul. Noi vă apreciem pe fiecare în parte! Ceea ce ne caracterizează și ne recomandă este-

  • Indolență – care poate fi atinsă cu ajutorul dotării tehnologice a clinicii cu cele mai contemporane preparate anestetice.
  • Comfort – meritul căruia este echipamentul contemporan și sigur.
  • Garanția calității – datorită nivelului ridicat de cunoștințe, profesionalismului și experienței medicilor noștri.

Пациенты клиники Saniodent

Pacienții noștri simt siguranța deplină pentru sănătatea sa, deoarece în lucru noi folosim echipament certificate și preparate pentru prelucrare și sterilizare a instrumentelor. Pentru tratarea dinților noi căutăm mereu să efectuăm procedurile rapid, efectiv și calitativ. Noi suntem fericiți, că pacientii noștri ne încredințează ce au mai de preț – sănătatea sa!

Valeriu Galit

Avantajele noastre:

Tratament calitativ. 25 de ani de experiență și spectrul larg de servicii pe piața stomatologică pentru noi nu este doar o cifră, acesta este un indicator de înaltă calitate a serviciilor prestate. Calitatea este verificată doar de timp.

Prețuri confortabile. Prețurile noastre vă vor surprinde plăcut. Ele se încadrează în rândul prețurilor atractiv accesibile pentru servicii stomatologice.Menirea și principiul nostru fundamental este tratarea și păstrarea sănătății pacienților nostri!

Ospitalitate. Noi am creat atmosfera asemănătoare familiei. Apreciem și respectăm fiecare pacient.Principalul merit al clinicii SanioDent sunt clienții bucuroși și sănătoși,pentru care serviciile noastre stomatologice constitue soluția optimă a problemelor sale dentare,cu efect maxim!

Consultația gratuită. Noi nu ne grăbim să luăm bani și considerăm că ar fi corect la începutul căii să petrecem o consultație. Consultația gratuită în clinica SanioDent – este posibilitatea de a trece o investigație deplină complexă a cavității bucale, obținerea variantelor de soluționare a problemelor, obținerea planului pentru tratament și un rând de recomandări privind îngrijirea dinților.

Стоматологическая клиника Кишинев

Call Now Button