+373 69 105 848

info@saniodent.md

+373 69 105 848

info@saniodent.md

Protezarea

Doriți un zâmbet imaculat? Nici o problemă! În clinica noastră dumneavoastră veți putea să vă realizați visul. Noi folosim cele mai noi metode de protezarea pentru Dumneavoastră. Punțile dentare și coroanele dentare nu doar în totalitate acoperă dintele deteriorat, dar de asemenea joacă un rol estetic pentru corectarea formei sau îndreptarea dinților. Punțile dentare de asemenea pot fi fixate de implantele dentare, oferindu-i forma și funcționalitatea dintelui natural.

Încă o noutate bună – toate procedurile noastre sunt absolut nedureroase. Vă puteți relaxa și chiar adormi în fotoliul stomatologului.

Coroana dentară din zirconiu

Dacă dintele a fost supus cariei și este distrus deja în mare parte,atunci este recomandată o coroană din zirconiu.Ea reprezintă ultima tehnologie în materie de estetica dentara și cea mai potrivită pentru a obține un zîmbet ideal și o masticație veridică.

Punțile de ceramică

Puntea de ceramică este cea mai bună alegere pe care o poate face un pacient în cazul unei lucrari fixe pe dinți sau pe implante.Ceramica dentară nu este influențată de variații de temperatură.Punțile de ceramică asigură un comfort masicator și estetic ridicat.

Proteză parțială

Proteza parțială reprezintă o lucrare de complexitate si finețe în egală măsură.Este o alternativă a punților fixe.Este ușoară în utilizare,igienizare și ajută la restabilirea funcțiilor dentare pierdute.

Protezarea secolului XI

All-on-4 ori All-on-6

Tratamentul de rebilitare totală,imediată și fixă a maxilarului total edentat și cu atrofie osoasă moderată.Acest tratament se adresează pacienților care doresc implanturi dentare și lucrare fixă imediat,pacienților edentati total(fara nici un dinte).In funcție de caz se pot insera 4 sau 6 implante la maxilarul superior si 4 la mandibulă.Este o oportunitate unică,de a veni la clinica dentară fara nici un dinte(ori cu toți dinții compromnisi) și să o părăsiți la scurt timp cu implanturi și lucrare fixă!

Avantajele noastre

Un avantaj unic al clinicii stomatologice SANIODENT este performanța de succes și de înaltă calitate a operațiilor complexe de recuperare în domeniul chirurgiei maxilo-faciale.

Echipamente moderne

Clinica noastră este echipată cu aparataj medical exclusiv avansat.

Tratament de calitate

Aici veți întîlni stomatologi profesioniști, care sunt mereu în căutarea soluțiilor simple și eficiente pentru orice problemă.

Spațiu confortabil

Condițiile confortabile din clinică te fac să te relaxezi.

Preț corect

Prețurile noastre vă vor surprinde plăcut. Se încadrează în categoria prețurilor medii accesibile pentru serviciile stomatologice.

Consultație gratuită

Nu ne grăbim să luăm bani și considerăm corect ca mai întâi să efectuăm o consultație.

Asigurarea calității

Datorită nivelului ridicat de cunoștințe, profesionalism și experiență ale medicilor noștri.

Noi garantăm

Medici experți

Implanturile dentare trebuie instalate doar de către medicii stomatologi de înaltă calificare. În clinica noastră, implanturile sunt efectuate de către un chirurg de cea mai înaltă categorie, cu experiență profesională în stomatologie de peste 37 de ani.

Profesionalism

Planificarea de către experți a efectuării procedurii de implantare, selecția individuală a componentelor, pregătirea minuțioasă oferă o rată de succes și o implantare dentară pe termen lung de peste 98%.

Proceduri fără durere

Echipa noastră asigură implantarea dentară fără durere în condiții confortabile. Selectăm metode eficiente de ameliorare a durerii, fără consecințe pentru organism, cu recuperare rapidă.

Eliminarea infecției

Locul de implantare este examinat cu atenție pentru a elimina focarele de inflamație cauzate de infecție sau materialul de umplutură care a căzut adânc în gingii ca urmare a lucrului neglijent al altor specialiști.

Refacerea osoasă

Restabilim osul artificial, folosind materiale osoase pentru reconstrucția osului alveolar. Medicii noștri restabilesc țesutul osos în proporție de 99%, crescând capacitatea de integrare a implantului în os. Nu recomandăm amânarea implantării mai mult de șase luni pentru o stabilizare mai naturală a implantului în os.

Evaluarea riscurilor

Folosim implanturi dentare ale acelor producători, care sunt potrivite pentru toate tipurile de țesut osos, reducând la minimum riscul de respingere, dovedit peste mulți ani de experiență. Determinarea individuală a formei, dimensiunii implantului, calculul tridimensional al celei mai avantajoase și corecte locații ale implantului dentar în os.

Stabilizarea implanturilor

Efectuăm pregătirea ortodontică pentru implantare dentară - stabilizarea mușcăturii, factorul de presiune incorectă este exclus, datorită căreia implantul formează o legătură strânsă cu osul.

Asistență și garanție

Dacă nu sunt îndeplinite toate condițiile necesare pentru implantare, implantul dentar nu are șanse să se fixeze corect în maxilar și este respins. Astfel, oferim o garanție a calității.

Prețurile la serviciile de protezare

Denumirea investigației/manoperei Tarif,lei
Realizarea coroanei de metalo-ceramica 1 coroana 1600
Realizarea coroanei din zirconiu 1 coroana 3500
Realizarea coroanei temporare 1 coroana 550
Realizarea coroanei din zirconiu fixata pe implant 1 coroana 5000
Realizarea coroanei metalo-ceramice fixata pe implant 1 coroana 3000
Realizarea fatetei E-max 1 unitate 5000
Realizarea protezei scheletate 1 unitate 7700
Realizarea protezei totale mobilizabile 1 unitate 5500
Realizarea protezei biodentalplast 1 unitate 7700
Realizarea dispozitiv corono-radicular 1 unitate 700
Realizarea lingura individuala 1 unitate 200
Inlaturarea coroanei stantate 1 unitate 200
Inlaturarea coroanei turnate 1 unitate 350
Inlaturarea coroanei metalo-ceramice 1 unitate 400
Reparatie proteza 1 unitate 200
Corectie, rebazare proteza 1 unitate 450
Cimentare coroana, punte 1 unitate 350
Obtinerea amprentei cu alginat 1 amprenta 500
Obtinerea amprentei cu material siliconic 1 amprenta 700
Reparatie proteza scheletata (matrice) 1 unitate 500
Call Now Button