Protezarea

Doriți un zâmbet imaculat? Nici o problemă! În clinica noastră dumneavoastră veți putea să vă realizați visul. Noi folosim cele mai noi metode de protezarea pentru Dumneavoastră. Punțile dentare și coroanele dentare nu doar în totalitate acoperă dintele deteriorat, dar de asemenea joacă un rol estetic pentru corectarea formei sau îndreptarea dinților. Punțile dentare de asemenea pot fi fixate de implantele dentare, oferindu-i forma și funcționalitatea dintelui natural.

Încă o noutate bună – toate procedurile noastre sunt absolut nedureroase. Vă puteți relaxa și chiar adormi în fotoliul stomatologului.

Coroana dentară din zirconiu

Dacă dintele a fost supus cariei și este distrus deja în mare parte,atunci este recomandată o coroană din zirconiu.Ea reprezintă ultima tehnologie în materie de estetica dentara și cea mai potrivită pentru a obține un zîmbet ideal și o masticație veridică.

Punțile de ceramică

Puntea de ceramică este cea mai bună alegere pe care o poate face un pacient în cazul unei lucrari fixe pe dinți sau pe implante.Ceramica dentară nu este influențată de variații de temperatură.Punțile de ceramică asigură un comfort masicator și estetic ridicat.

Proteză parțială

Proteza parțială reprezintă o lucrare de complexitate si finețe în egală măsură.Este o alternativă a punților fixe.Este ușoară în utilizare,igienizare și ajută la restabilirea funcțiilor dentare pierdute.

Protezarea secolului XI

All-on-4 ori All-on-6

Tratamentul de rebilitare totală,imediată și fixă a maxilarului total edentat și cu atrofie osoasă moderată.Acest tratament se adresează pacienților care doresc implanturi dentare și lucrare fixă imediat,pacienților edentati total(fara nici un dinte).In funcție de caz se pot insera 4 sau 6 implante la maxilarul superior si 4 la mandibulă.Este o oportunitate unică,de a veni la clinica dentară fara nici un dinte(ori cu toți dinții compromnisi) și să o părăsiți la scurt timp cu implanturi și lucrare fixă!