SanioDent

Despre noi

Despre noi

Excelenţa se desfăşoară în familie!

Echipa Saniodent are o unicitate care depășește ceea ce se așteaptă de la un cabinet stomatologic tradițional. Suntem binecuvântați să avem o echipă care salută pacienții noștri cu zâmbete calde și prietenoase!

Mulți au împărtășit faptul că se simt ca și cum ar fi în prezența familiei. Continuăm să ne străduim pentru excelență peste și peste nivelul actual de îngrijire. Acest lucru nu se referă numai la relațiile noastre cu pacienții noștri, ci și la cunoștințele și tehnologiile implementate în tratamentele de care beneficiați!

Află mai mult...

Control periodic

Control periodic

Controalele periodice regulate sunt esentiale pentru pastrarea sanatatii dintilor si gingiilor. Este recomandat ca frecventa acestora sa fie de 2 ori pe an.

Află mai mult...

Periajul dentar

Periajul dentar

Periajul dentar este cea mai importanta masura a unei igiene orale corecte. Un periaj corect si regulat va indeparta eficient placa dentara prevenind astfel imbolnavirile dentare si parodontale.

Află mai mult...

Boala Parodontală

Boala Parodontală

Este o boală care afectează suportul osos și gingival al dinților. Aceasta patologie reprezintă una dintre cele mai importante cauze ale pierderii dinților.

Află mai mult...

Periuţa de dinţi

Periuţa de dinţi

Este de preferat alegerea unei periute cu peri nu foarte duri pentru a nu provoca leziuni ale gingiei. Periutele cu cap mic sunt utile pentru ca pot ajunge mai usor in zonele posterioare, mai dificil de igienizat ale cavitatii bucale.

Află mai mult...