SanioDent

Turism dentar

Turism dentar

Sănătate şi turism dentar la preţuri fără concurenţă!

Turismul dentar s-a dezvoltat rapid in ultima perioada din nevoia pacientilor de a beneficia de tratamente stomatologice și implanturi dentare de calitate dar la un pret corect.

Îti oferim acum posibilitatea, prin programul de Turism Dentar pe care il desfasuram ca intr-un singur sejur sa iti poti rezolva toate problemele dentare beneficiind de tratamente realizate cu tehnologie de utlima generatie, materiale de top, medici stomatologi cu experiență, totul pentru sanatatea ta.

Ai nevoie de un tratament complex pentru a-ţi recăpăta zâmbetul, dar costurile din țara de reședință sunt prea ridicate?

Acum, în centrul stomatologic Saniodent am dezvoltat, special pentru tine, tratamente stomatologice care te vor ajuta să economisesti până la 50% în comparaţie cu acelaşi tratament oferit de dentiștii din ţara ta, oferindu-ți servicii de calitate la pretul corect.

Îți punem la dispoziţie o gamă completă de tratamente stomatologice: implanturi dentare, coroane și fațete dentare, aparate dentare etc., medici specializaţi în toate ramurile stomatologiei, tehnologie de ultimă oră şi materiale de calitate conform standardelor europene, totul pentru sănătatea ta.

Prin programul de Turism Dentar beneficiezi de oportunitatea de a îmbina tratamentele stomatologice cu o frumoasă vacanţă pe meleagurile tarii noastre, în doar câteva zile.

Datorită tehnicii noastre de lucru şi a aparaturii perfomante din dotare, nu vei petrece toată ziua pe scaunul stomatologului, indiferent de cât de complexă este urgența ta stomatologică.