SanioDent

Curăţare Airflow

Curăţare Airflow

Air flow-ul dentar este o metodă inovatoare de curățare a dinților, care acționează blând asupra suprafeței dentare.

Dispozitivul generează un jet de apă, aer și particule fine de bicarbonat de sodiu. Cu ajutorul acestui dispozitiv este curățată foarte bine suprafața dinților, fiind o variantă foarte confortabilă pentru pacient.

Tehnica air flow este folosită în special pentru îndepărtarea plăcii bacteriene, cât și pentru eliminarea petelor de pe dinți. Este o tehnică de trei ori mai rapidă în ceea ce privește eliminarea petelor și a plăcii bacteriene față de metodele clasice. De asemenea, poate fi utilizată și pentru tratarea periodontitei, căci poate pătrunde și în pungile parodontale. O altă indicație a acestui aparat este după un tratament clasic de detartraj. Dispozitivul este ideal pentru cei care suferă de sensibilitate dentară, datorită absenței contactului direct cu suprafața dentară, neexistând vibrații și căldură, ci și pentru că particulele fine folosite de aparat acționează ca un lipici pentru tubulii care se găsesc pe suprafața dintelui.

O ședință durează aproximativ jumătate de oră și este bine să treacă minimum trei luni între tratamente. Pentru confortul pacienților, este recomandat ca aceștia să poarte echipament de protecție. Aparatul poate fi utilizat și pe suprafața dinților care au fost implantați, nu este dăunătoare.

Avantaje:

  • Metoda are rezultate rapide
  • Îndepărtează placa bacteriană
  • Procedura este comfortabila si menajanta pentru cei care suferă de sensibilitate dentara
  • Durata scurta a procedurii
  • Pret accesibil