SanioDent

Aparat dentar

Aparat dentar

Aparatul dentar inseamna zambet sanatos la orice varsta!

Formula zâmbetului perfect și a unei igiene orale impecabile are la bază alinierea corectă a dinților. Ortodonția este specialitatea desprinsă din medicina dentară al cărei scop este de a îmbunătăți aspectul, poziția și funcționalitatea dinților anormal aliniați, în timp ce aparatul dentar este dispozitivul utilizat pentru îndreptarea dinților strâmbi, nealiniați corect sau pentru corectarea mușcăturii greșite.

Purtarea aparatului dentar oferă mult mai multe beneficii decât simpla îndreptare a dinților!

Aparatul dentar este o soluție de tratament minim invazivă care corectează probleme dentare deseori ireversibile, dar care pot fi tratate ortodontic cu rezultate spectaculoase. Decizia de a urma un tratament ortodontic este dificilă pentru că implică o perioadă scurtă de ușor disconfort, însă rezultatele și beneficiile tratamentului justifică în totalitate investiția de timp și bani.

5 beneficii ale purtării aparatului dentar

  • Zâmbet perfect și fizionomie a feței îmbunătățită care îți redau încrederea în sine
  • Tratament de lungă durată care îți va schimba complet calitatea vieții
  • Igienă orală corespunzătoare
  • Prevenirea apariției cariilor, a inflamațiilor gingivale și a bolii parodontale
  • Economie de bani și timp care ar putea fi investite în tratarea eventualelor probleme care apar din cauza dinților malpoziționați

Aparatul dentar poate fi purtat la orice vârstă. În trecut, tratamentele ortodontice se realizau mai mult la copii și adolescenți, dar în prezent peste 30% din pacienții care optează pentru aceste tratamente sunt adulți.

Dacă te confrunți cu aceste probleme dentare, la SanioDent te consulți cu un medic specialist în Ortodonție cu o experiență bogată în tratamentele ortodontice care îți poate oferi cele mai bune soluții. Poți alege aparatul dentar care ți se potrivește împreună cu medicul ortodont, dintre cele mai moderne și mai stilate aparate dentare care există în prezent. Fixe sau mobile, vizibile sau invizibile, în clinica SanioDent poți opta pentru oricare dintre aceste aparate ortodontice.

Pentru probleme ortodontice ușoare, medicii recomandă și fațetele dentare!

Acestea pot schimba radical înfățișarea zâmbetului, însă sunt cazuri în care problemele de estetică dentară nu pot fi rezolvate cu ajutorul fațetelor dentare. Atunci se recomandă purtarea unui aparat dentar.

Programează-te online și află ce soluție de tratament este potrivită pentru problema ta dentară!